Без вода корисниците од Батинци

Без вода денеска ќе бидат корисниците од Батинци, соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје. Прекинот во водоснабдувањето е поради дефект на приклучна цевка ф-1“ на...

Дел од Долно Лисиче без вода

Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од Долно Лисиче. Прекинот во водоснабдувањето, како што соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје е поради уличен...

Без вода корисници од Маџир Маало

Поради уличен дефект ф-2“ на Кеј „13 Ноември“ бб, од попладнево прекинатото водоснабдување имаат корисниците од населба Маџир Маало. Како што информираат од ЈП „Водовод и...

Без вода делови од Скопје

Поради дефект на приклучна цевка „Ф-1“ на улица „6“ во село Бардовци, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од селото. Како што информираат од ЈП...