Ф.У. (51) од Скопје пријавил во Полициското одделение Шуто Оризари дека А.О. (9) и С.Р. (12) се оддалечиле од неговиот дом.

Ова не е првпат децата да се оддалечуваат од домот, а тие му биле доделени од ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа на град Скопје.

Полицијата презема мерки за пронаоѓање на лицата.