Градот Скопје, како израз на солидарност кон семејствата на загинатите во
пожарот во модуларната болница во Тетово за секое загинато лице на семејство ќе додели парична помош од 100.000 денари во нето износ.

Поради трагичниот настан, односно пожарот во модуларната ковид болница во
Тетово, Советот на Град Скопје се состана уште еднаш за да гласа за доделување
парична помош на семејствата на настраданите, информираа од Град Скопје.

Градот Скопје, како израз на солидарност кон семејствата на загинатите во
пожарот во модуларната болница во Тетово за секое загинато лице на семејство ќе додели парична помош од 100.000 денари во нето износ.

На оваа последна седница на овој состав на Советот на Град Скопје,
градоначалникот Шилегов им се заблагодари на сите советници за добрата
соработка во изминатите четири години.