Артан Груби го честиташе денешниот празник Божиќ и на својот фејсбук профил напиша:
„По повод вашиот празник Божиќ, посакувам вашите семејства да бидат благословени од светлината на здравјето, мирот и бескрајните добрини!
Овие празнични мигови нека бидат рефлексија околу светоста на семејството, околу високите вредности на духовно прочистување, меѓусебна почит и искрено пријателство! Среќен Божиќ!“