Додека сите во кампањата за предвремените парламентарни избори на 15 јули ветуваат враќање на надежта во сите сегменти во општеството, подобар живот и стандард, нови инвестиции и работни места, еден од кандидатите за пратеници, конкретно ветува – враќање на Никола Груевски.

„Сакаме да им ветиме на граѓаните дека доколку сме дел од законодавната и извршната власт, во рок од 90 дена ќе го вратиме бегалецот Груевски”, изјави вчера Јове Кекеновски, носител на листата на коалицијата „Никогаш северна, само Македонија“ во Изборната единица 2, на средба со граѓаните на Општина Ѓорче Петров.

„Онака како што замина така ќе биде и вратен, а украдените пари ќе им бидат поделени на граѓаните“, вети Кекеновски.