Полициската станица Чаир на 09.05.2022 во 13.15 часот доби пријава од 24-годишниот З.Ј. дека исчезнала неговата сестра.

Лицето од с.Љуботен, скопско, пријавил дека од семејниот дом се оддалечила неговата малолетна сестра С.Ј.(17).

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.