Списоци со гласачи за понижени граѓани

Погледнете ја последната голема сторија на А1 телевизија поради која што во СЈО како сведоци минатата недела беа повикани новинарите Сашка Цветковска, Наташа Стојановска, Младен Чадиковски и Борјан Јовановски во предметот „Титаник“