Агентите Алексовски и Тодоровски се под суспензија, Чулев сака да ги прибере во МВР

И двајцата се сметаат за вмровски кадри и наводно се наоѓаат на списокот за трансфер од Агенцијата за разузнавање во МВР. Покрај нив, уште неколкумина се подготвуваат да преминат во полицијата, а претходно тоа веќе го направија петмина