„Тврдокорни“ најавија блокирање на аеродромот во Скопје

По отстранувањето на статуата на Александар Македонски од скопскиот аеродром, здружението „Тврдокорни“ најави нови протести, односно блокирање на Меѓународниот аеродром Скопје. „Александар Македонски во моментов си...