Реакција на БЕСА: Смртта на невиниот Реџаил Ќерими стави крај на правдата во Северна Македонија

Генералниот секретар на Движењето Беса Арјанит Хоџа, реагира на Фејсбук по веста дека во затворска ќелија починал Реџеп Ќерими, кој беше осуден на доживотна затворска казна...