Тренчевска: Германија е наш пријател и поддржувач во политиките насочени кон унапредување на работничките права, социјалната заштита и родовата еднаквост

Тренчевска: Германија е наш пријател и поддржувач во политиките насочени кон  унапредување на работничките права, социјалната заштита и родовата еднаквост Министерката за труд и социјална политика...

Грковска на средба со амбасадорката Холштајн: Германија ќе ни помогне да ги подобриме законските решенија за потеклото на имотот

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, денеска во својот кабинет ја прими амбасадорката на Сојузна Република Германија во нашата...