Од денеска построги анти-ковид мерки во Бугарија, од дома ќе работат половина административци

Објектите ќе користат 100 отсто од нивниот капацитет доколку персоналот и клиентите се вакцинирани, прележале коронавирус или достават негативен ПЦР тест не постар од 72 часа...