Дали се наѕира крај на пандемијата?: Кинески научници открија антитело што ги неутрализира сите варијатни на коронавирусот

Додека целиот свет е во неизвесност од опасноста на Омикрон, новиот вид на коронавирус, научниците од Кина влеаја нова надеж тврдејќи дека изолирале антитело што може...