Поради уличен дефект ф-2“ на Кеј „13 Ноември“ бб, од попладнево прекинатото водоснабдување имаат корисниците од населба Маџир Маало.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14 часот, до завршување со санација на дефектот.