Освен бомби, СЈО има сведоци и документи за власта

Адвокатите Тортевски и Давидовиќ дебатираат за најновите обвиненија на СЈО, дали судиите се подготвени да изрекуваат евентуални пресуди? какви притисоци може да изврши власта врз СЈО?