Нинџа vs Чавков

Вангел Цоканчев кој бил возач на Митко Чавков на 27 април рече дека тој ден околу 18 часот од ресторанот ,,Скара бар“ во Скопје го возел...

Притворените за 27 април ги дадоа пасошите како гаранција во Врховен

Претставникот на Јавното обвинителство Анита Тополова Исајловска денеска до Врховниот суд достави предлог со кој  бара влијанието врз сведоци и повторувањето на делото да не бидат...