Двајцата македонски туристи што се удавија во Драч се битолчани кои шест години оделе на иста плажа

Индентификувани се двајцата македонски туристи кои денеска напладне се удавија на плажата Спиле, кај албанското пристаниште Драч. Како што пренесува „Топ ченл“, станува збор за Ристе...