Милевски: Нема да e лесно, но оптимист сум дека може подобро со Србија

Селекторот на младата фудбалска репрезентација на Македонија изрази гордост од своите избраници за начинот како ѝ парираа на Шпанија во две третини од средбата. Капитенот Бабунски, пак, посочува дека е присутно мало разочарување од резултат за што вели дека не е реален одраз на настаните на теренот особено во првото полувреме