(Видео) МВР снимаше спот кај СЦ „Борис Трајковски“ за Денот на полицијата, граѓаните вознемирени

Голем број на полициски возила со вклучени ротациони светла вечерва беа декор на големиот паркинг пред СЦ „Борис Трајковски“. Настанот ги вознемири жителите од околните куќи...