„Сандеј Тајмс“: В. Британија ќе се соочи со недостиг на гориво, храна и лекови при Брегзит без договор

Во доверливиот документ на британската влада во кој увид весникот имаше увид, меѓудругото, се вели и дека земјата ја чека метеж на пристаништата, тврда граница со Ирска и зголемување на трошоците за социјална грижа

Објавено барањето за гласање на доверба на Владата, седницата в среда

Собранието денеска на својата официјална веб-страница го објави документот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ за гласање на доверба на Владата. „Единствени проекти коишто ги спроведе Владата на СДСМ...