„Finance Think“: Растот на БДП е резултат на масовната имунизација и на нормализацијата на економските текови

Оттаму предупредуваат дека неизвеноста во економијата повторно е зголемена во третиот квартал поради четвртиот бран од пандемијата и дека остануваат на проекцијата за раст на БДП...