Емилија Целакоска

Да не си се анулираме самите

Пишува: ЕМИЛИЈА ЦЕЛАКОСКА Секој сака да биде уникатен. Ама, истовремено, да не биде и претерано забележлив – тоа е лошо за сопствената безбедност и благосостојба. Нашата лична...