Законите со европско знаменце се дел од од Стратегијата за реформи во судството, реагираат од Министерството за правда по обвинувањата на ВМРО-ДПМНЕ

Министерството за правда како целосно невистинити ги отфрла обвинувањата на координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски, кој и покрај тоа што го знае процедури,...

Се разгледува можноста за европско знаменце за предлогот за еколошка такса за горивата

Правните служби на Владата ја разгледуваат можноста да се стави европско знаменце на Предлог-законот за воведување зелена еколошка такса за горивата кој е во собраниска процедура....