Зоран и Вице Заеви регистрираа фондација „Едно општество за сите“, учесник ќе биде и Венко Филипче

Поранешниот премиер Зоран Заев и неговиот брат, познатиот бизнисмен Вице Заев, денеска ја основаа Фондацијата „Едно општество за сите“ со основен влог од 20 илјади евра....

Соработка на Кабинетот на претседателот Пендаровски и Интернационалната фондација за изборни системи

Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски и Интернационалната фондација за изборни системи денеска потпишаа Меморандум за соработка. Меморандумот произлегува од заемниот интерес за...