ФРОДЕМ:Да се изберат нови делегати за вонредниот конгрес на ВМРО-ДПМНЕ

Здружението Фронт за демократска Македонија (ФРОДЕМ) пред денешната седница на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ преку соопштение ги повика членовите на разумно и статутарно постапување. Од  ФРОДЕМ...