Фуере: Бугарските барања се навреда за македонските граѓани, напад врз душата на македонската нација

Доколку се сака решение за билатерално прашање, каде би имало балансиран пристап, но и да се земат во предвид критериумите за приклучување на Европската Унија, многу...