Хан: Непочнувањето на преговори со Македонија и Албанија е неуспех за Унијата

Непочнувањето преговори на Северна Македонија и Албанија за пристапување кон Европската унија е јасен неуспех на Унијата, нагласи поранешниот еврокомесар Јоханес Хан во излагањето на панел...