Бил Гејтс ги повика Владите уште од сега да формираат милионски фондови за следните пандемии-многу полоши од оваа

Светот е исправен пред пандемии кои ќе бидат многу полоши од коронавирусот, изјави основачот на Мајкрософт Бил Гејтс , кој ги повика Владите да се подготват...