За Велигден: Заев во Струмица, Иванов во Охрид, Пендаровски во Галичник, Мицкоски и Сиљановска во Скопје

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со своето семејство го дочека Христовото воскресение во црквата „Свети Григориј Палама и Димитриј“ во Струмица....