„Развој за сите“: Мицотакис од Солун најави намалување на даноците и поповолни услови за инвеститорите

Даночната политика, инвестициите, односот кон работниците и дигитализација на земја се четирите области кон кои ќе биде фокусирана грчката Влада во наредните 12 месеци