Партиите почнаа меѓусебни консултации за измените на Изборниот законик – почетокот не ветува „мазна“ дебата

ВМРО-ДПМНЕ ги почна, како што велат, суштинските разговори со парламентарните партии потписници на Предлог-законот за изменување и дополнување на Изборниот законик по што ќе разговараат и...