Учебниците по историја на Балканот ги учат децата да водат апсурдни битки за тоа чие што е

Заедничките историски книги на 13 земји од Југоисточна Европа во периодот од 1998 до 2016 година добија нов дигитален дом на интернет страницата http://www.jointhistory.net/ . Содржините можат да...

Премиерот Заев доби плакета од студентите oд Универзитетот на Југоисточна Европа за поддршката и реализацијата на младинските политики

Премиерот Зоран Заев доби плакета во знак на благодарност за заложбите и за целокупната поддршка за студентите за реализација на младинските политики на денешната средбата со...