„Преекспонирано“ на Елеонора Венинова ќе има светска премиера на филмски фестивал во Каиро

Светската премиера на филмот „Преекспонирано“ ќе се случи на А фестивал во официјална конкуренција на Меѓународниот филмски фестивал во Каиро ( Cairo International Film Festival), кој...