Камбовски vs. Калајџиев за идејата на Мицкоски за законот за ЈО

Нема логика, вели Камбовски, шестмина професори од различни области да седнат и да напишат закон кој се однесува на јавнообвинителската фела. Калајџиев, пак, вели дека тоа е негово барање - експерти, а не политичари да го изготват законот