(ВИДЕО) Поради неисправни сопирачки, волани и друго, казнети 60 возила за јавен превоз во државата, а 18 немале ниту лиценца

Од овие 60 возила, кај 42 е утврден неисправен уред за запирање, кај пет неисправен уред за управување… Возилата се исклучени од сообраќај и ќе следуваат...

Казнети 142 возачи во Скопје  

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.12.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се...