Кирацовски: Пратениците да го одложат оценувањето на администрацијата

Одговарајќи на прашањето на НОВА за демантот од министерката Марта Арсовска-Томовска, која вели неговите изјави биле политички и дека само еден службеник до сега бил оценет слабо, Кирацовски вели дека таа била „тотален непознавач на човечките ресурси“