ВМРО-ДПМНЕ: Одлуката на Комисијата е желба за реваншизам на СДСМ

Според опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ, денешната седница на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, на која не присуствуваа членовите на партијата, претставувало седница на партиска комисија на...

Денеска напладне собраниска комисија за имунитетот на пратениците

Претседателот на Собранието, Талат Џафери ги доставил до Комисијата за деловнички и мандантно -имунитетни прашања барањата за одобрување на притвор на пратениците Крсто Мукоски, Љубен Арнаудов,...