Тур де Франс: Крис Фрум пред четврто славје на Елисејските полиња

Британецот беше недопирлив за конкурентите за тронот на денешниот хронометар во Марсеј во должина од 22,5 километар и има 54 секунди предност во однос на Ригоберто Уран во генералниот пласман пред утрешната последна етапа на престижната велосипедска трка