По реакцијата на дијабетичарите инсулинските аптеки ги добија лентите за мерење на шеќер во крвта

Експресно е решен проблемот со недостиг на ленти за дијабетичарите. Информацијата за НоваТВ ја потврди претседателот на Сојузот на дијабетичари, Диме Велев. Тој вели дека лично...