Лукаревска присуствуваше на главната церемонија по повод верскиот празник Водици во Скопје

Заменик претседателката на СДСМ Сања Лукаревска денеска присуствуваше  на церемонијата за чествување на големиот христијански празник Богојавление – Водици, која што се одржа на мостот „Слобода“...

Лукаревска од Битола: Граѓаните препознаваат дека СДСМ ја има најдобрата понуда и тоа ќе го потврдат и на денот на изборите

Во првата изборна единица СДСМ и Коалицијата ја имаат најдобрата понуда за градоначалници на Град Скопје – Петре, на Центар – Горан, на Карпош – Душко,...