Без вода корисници од Маџир Маало

Поради уличен дефект ф-2“ на Кеј „13 Ноември“ бб, од попладнево прекинатото водоснабдување имаат корисниците од населба Маџир Маало. Како што информираат од ЈП „Водовод и...