СБ: Годинава 1,5 проценти раст на економијата, следната 3,2 проценти

Приоритет за Македонија е фискална консолидација со зголемено ниво на приходи и подобрена ефикасност на приходната и расходната страна, наведува Светска банка во редовниот есенски економски...