Италија со построги мерки против ковид-19: Сертификат за метро, за автобус и за меѓуградски превоз

Во Италија од денеска стапија во сила построги мерки против коронавирусот со кои невакцинираните лица ќе бидат исклучени од многу јавни активности и нема да можат...