Алексовска во интервју за НоваТВ: Во пандемија сите ги избегнуваме болниците, но дијагностиката за „ретките“ е клучна

Со апел за поголема видливост во јавноста и создавање на услови за поквалитетен живот за сите лица со ретки заболувања, НВО секторот го одбележува Февруари –...