31 милион евра за реклами во странски медиуми, 12,5 во домашните

Во период од 10 години поранешната влада предводена од ВМРО-ДПМНЕ под ставката за привлекување странски иневеститори потрошила над 130 милиони евра, соопшти денеска владиниот портпарол Миле...