Вечерва на 46. МОТ: Премиeра на „Силата С“, „Поезис на себството“ и „Танцувај, танцувај, инаку сме изгубени“

Вечерва, во рамки на 46-то издание на Младинскиот отворен театар (МОТ), се три претстави во изведба на „Локомотива – Скопје“, Центар за нови иницијативи во уметноста...