Сталин и седумте џуџиња… И вести на МРТ. Ракија и салата од зелка.

ЏАБИР ДЕРАЛА Ги гледам „кутрите“ проруски пропагандисти и путинисти како се прпелкаат во истите пропагандни шеми со месеци. Руската пропагандна машинерија доживеа речиси подеднакво срамни порази...