По Попоски и Рангелова, на одговорност на Мицкоски повикаа и Тодоров и Мијалков

Неопходноста од промени и обединување во ВМРО-ДПМНЕ, Тодоров ја изрази преку колумна во „Дојче Веле“ додека поранешниот прв човек на УБК се јави со реакција на социјалните мрежи. Пораки во тој контекст вчера испорачаа и Никола Попоски и Даниела Рангелова

Нова политичка опција

Време за нова политичка опција има, простор има, потреба има. Прашање е само дали ќе има и добра и сериозна понуда. Ако не се појави, јасно е дека една од нив - ВМРО или СДСМ - ќе биде власт.

Екс министерот за здравство Тодоров отвори адвокатска канцеларија

Поранешниот министер за здравство од ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров денеска основа адвокатска канцеларија, потврди Тодоров за НОВА ТВ. Канцеларијата на идниот адвокат ќе се наоѓа во населбата...