Од вечерва Албанија има нов претседател, Илир Мета се збогуваше на Фејсбук

 Неколку часа пред истекот на неговиот петгодишен претседателски мандат, Илир Мета преку објава на социјалната мрежа „Фејсбук“ изрази благодарност и им посакува се најдобро на Албанците....

Кочо Анѓушев нов претседател на Македонската енергетска асоцијација

Македонската енергетска асоцијација (МЕА), на седницата одржана во просториите на Стопанската комора на Северна Македонија, го избра проф. д-р Кочо Анѓушев, редовен професор на Машинскиот факултет,...