Бизнис конфедерацијата одбележува 20 години од постоењето

Бизнис конфедерацијата на Македонија по повод 20-годишнината од постоењето денеска организира конференција со бизнис заедницата, претставници од Владата и  меѓународните организации под мотото „20 години БКМ...